EN
Background Image

Wilayah ékspor kami

Format ageung marmes marmer marmer

Rollza Granito LLP Ékspor rupa-rupa ipis & slob . . Operasi pamasaran internasional tersuskeun ku dibatan Exporalis anu nyaluyukeun jaringan agén global sareng distributors. Ngararancang sareng ngahasilkeun kentel sareng keuna kana ubin pikeun ngarencanakeun klien urang mangrupikeun motif urang. Campuran anu cocog sareng kualitas luhur, téknologi modern sareng tekadat tegas pikeun tim urang parantos ngabantosan kami ngahontal posisi dina spéktrum éksporSalajengna, semangat urang tenaga kerja urang nyababkeun perusahaan kami ngahontal pinnak di bagean Tile global.

image

Jaringan kuat pikeun ékspor

Perusahaan nyetir ékspor na terus sareng ngembangkeun jangkauanna dugi ka bumi anu béda pikeun buana. Kalayan fokus tradisional di Wétan Tengah salaku pasar pertumbuhan strategis, Rollza Granito LLP Ékspor ngarepkeun lebet kana daérah géografis anyar pikeun ningkatkeun ékspor na. Salaku tambahan, éta bangga ku sababaraha panghargaan nasional sareng internasional. Rollza Granito LLP Ékspor nyaéta perusahaan produsén slab sareng ngékspor langkung ti 25 nagara di dunya ieu.Tiles kami gaduh kompurasi Italia sareng Spanyol

Sapertos dina tahapan primér, Rollza Granito LLP Ékspor ngagaduhan poténsial poténsial di UAE sareng Saudi Arabia ayeuna. Perusahaan ogé milarian mitra bisnis internasional anu tiasa ngamangpaatkeun pasar suksés kami kalayan panempoan global. Pikeun nyumponan kaayaan kritis sareng persaingan, kami parantos ngalamar kabijakan bisnis internasional pikeun ngahontal pasar global maksimal ku usaha jangka panjang. Urang nyayogikeun sareng ékspor Tipe marmer Miami

image

Contact Us For Export Inquiry

Nagara dimana urang ngekspor ubin marmelin kami

Naha anjeun aya patarosan ?

Peryogi bantosan? Siap ngabantosan anjeun ku naon waé anu anjeun butuhkeun.

Taros Kami