EN

Kira-kira Rollza Granito LLP

Urang salawasna diantisipasi kabutuhan desain énjing...

  • R & D

    Kami nembe ningkat fasilitas Panaliti kami sareng saluyukeun sareng saluran pilot / ngaréspon skill skala skill anu digentos sacara khusus dirancang pikeun tés sareng mésér pangembangan klalis.

  • Desain undi

    Pindah sareng tren pasar anu béda, tim desain kami rajin tiasa dianggo pikeun ngamekarkeun konsép anu sanés.Rollza Tujuan nyayogikeun kisaran anu unik sareng kompetitif sami.

  • 24/7 ngadukung

    Tujuan kami nyaéta janten merek ku ngadaptarkeun kasuksésan gedé sareng sadayana karyawan urang sareng naék sareng grup urang. Kami museurkeun sareng disiplin dina kagiatan bisnis urang.

  • 100% proffesional

    Ngalaman kepuasan ku nyumbang bagian kami pikeun langkung saé dunya.Kami parantos difokuskeun tren di industri sareng jaga klien payun.

Background

Format ageung milar jaring marmer

Tiles slab slab ieu & format anu ageung pinggiran marmer anu sayogi kanggo témbok sareng lantai. Anjeun tiasa milih tina sababaraha pilihan warna ogé tékstur sapertos téks gloss ngagurilap atanapi parah mertase.
Salajengna, perhatian kami sinambung masalah lingkungan mangrupikeun komitmen sosial anu ngabédakeun Rollza Dina tujuanana, hatur nuhun kana panalungtikan anu jero sareng terus, pikeun ngarancang sareng ngahasilkeun ubin anu saé kalayan bahan baku anu pangsaéna. Kualitas tinggi bahan atah, bareng sareng téknologi anu panginten kutang sareng ulikan konstalip tol trend tarstrétik sareng desain inovatif, mangrupikeun jaminan anu panjang.

Jelajahi perbaikan marmer

1200 x 1200 mm

  800 x 1600 mm

  600 x 1200 mm

  800 x 1800 mm

Ngeunaan kerak Marbo

Permukaan anu janten kerja kanggo jumlah solusi anu henteu terbatas

Marilam crem ngaleupaskeun diménsi anyar pikeun arsitéktur modéren modern ti éta ngandung ketebalan rendah lubut, pinteran slab illing ipis, beban anu langkung henteu kada. Henteu aya segel atanapi prihatin ngeunaan noda, ngagoréng atanapi etching. Proses manufaktur ngamungkinkeun produksi tina baranana anu ageung.

Maca deui
Pic Pic

Permukaan produk

Background Image

500+


Slim Slab Marml Marmle

Slab slab


Pangsaéna nyaéta dugi

Peryogi bantosan? Siap ngabantosan anjeun ku naon waé anu anjeun butuhkeun.

Nontarian ayeuna