EN

Babagan Rollza Granito LLP

Kita mesthi ngenteni kabutuhan sesuk sesuk...

  • R & D

    Kita nembe ningkatake fasilitas riset & pangembangan kanthi tambahan pilot / reaktor lab / lab skala sing dirancang khusus kanggo tes lan tuku ATIVAN ing katalis.

  • Desain unik

    Ngalih karo macem-macem tren pasar, tim desain kita kanthi cepet bisa ngembangake konsep unik anyar sing terus-terusan.Rollza Tujuane nyedhiyakake macem-macem sing unik lan kompetitif padha.

  • Dhukungan 24/7

    Tujuan kita yaiku merek kanthi menehi tandha sukses gedhe karo kabeh karyawan kita lan munggah karo grup kita. Kita fokus lan disiplin ing kegiatan bisnis kita.

  • 100% proffesional

    Kanggo ngalami kepuasan kanthi menehi kontribusi kanggo luwih apik ing jagad iki.Kita wis fokus ing tren berkembang ing industri lan supaya klien luwih dhisik.

Background

Jubin marmer porsel gedhe format

Tiles slim slim & porsable porvelain sing gedhe banget kasedhiya kanggo tembok lan jogan. Sampeyan bisa milih saka macem-macem opsi warna uga tekstur kayata gloss sing mengilap utawa rampunge Matt.
Salajengipun, perhatian sing terus-terusan kanggo masalah lingkungan yaiku komitmen sosial sing mbedakake Rollza Ing tujuane, matur nuwun kanggo riset sing jero lan terus-terusan lan terus-terusan, kanggo ngrancang lan ngasilake jubin sing apik karo bahan mentah paling apik. Kualitas kualitas mentah, bebarengan karo teknologi sing paling maju lan sinau babagan tren jubin estetika lan desain inovatif, minangka asil asil jangka panjang.

Jelajahi Kampus Markus Marmer Kita

1200 x 1200 mm

  800 x 1600 mm

  600 x 1200 mm

  800 x 1800 mm

Babagan Marbo Kerak

Lumahing sing dadi perabotan kanggo jumlah solusi sing tanpa wates

MARBO Coklat rilis dimensi anyar kanggo arsitektur modern amarga campuran kekandelan kanthi jubin slim sing tipis, beban sing luwih tipis ing jubin lan ekstra sing ora katon sadurunge! Ora ana sing nyolong utawa kuwatir babagan rereged, ngeruk utawa etching. Proses manufaktur ngidini produksi porselin porselin porsel sing gedhe-gedhe sing cukup tipis durung bisa tahan lan fleksibel.

Waca liyane
Pic Pic

Lumahing produk

Background Image

500+


Desain Marmer Slim

Slim slab


Sing paling apik yaiku

Butuh pitulung? Siap mbantu sampeyan karo apa wae sing dibutuhake.

Hubungi saiki