EN
Background Image

Wilayah Ekspor kita

Tiler Eksporter Marmer Marmer Gedhe

Rollza Granito LLP Ekspor pirang-pirang papan porlik pori sing tipis lan langsing luwih saka 20 negara ing ndonya . . Operasi Pemasaran Internasional disusun dening divisi ekspor spesialis sing ngurus jaringan agen global lan distributor. Ngrancang lan ngasilake jubin pelopor lan striking saka jubin kanggo ngerjakake klien kita minangka motif lone kita. Campuran sing paling apik kanggo teknologi modern, teknologi modern lan tekad tenan tim kita mbantu kita entuk posisi ing spektrum eksporSalajengipun, semangat saka tenaga kerja sing nyebabake perusahaan kita entuk pinunjul ing segmen kothak global.

image

Jaringan sing kuwat kanggo ekspor

Perusahaan kasebut nyopir ekspor pertumbuhan terus lan ngembangake menyang macem-macem wilayah ing bawana. Kanthi fokus tradisional ing Timur Tengah minangka pasar wutah strategik, Rollza Granito LLP Ekspor ngarepake mlebu menyang wilayah geografis anyar kanggo nambah ekspor kasebut. Kajaba iku, kanthi gumunggung duwe sawetara penghargaan nasional lan internasional. Rollza Granito LLP Ekspor perusahaan pabrikan Langsing lan ngekspor luwih akeh 25 negara ing jagad iki.Jubin kita duwe kompotasi ing Italia lan Spanyol negara

Kaya ing tahap utama, Rollza Granito LLP Ekspor duwe panuku potensial ing UAE lan Arab Saudi saiki. Perusahaan uga nggoleki mitra bisnis internasional sing bisa ngembangake pasar sing sukses karo tampilan global. Kanggo nyukupi kahanan permintaan lan persaingan kritis, kita wis ngetrapake kebijakan bisnis internasional kanggo nggayuh pasar global maksimal dening jangka panjang bisnis. Kita nyedhiyakake lan ngekspor Kothak marmer miamia

image

Contact Us For Export Inquiry

Negara-negara ing ngendi kita ngekspor jubin porcelain Marmer kita

Apa sampeyan duwe pitakon ?

Butuh pitulung? Siap mbantu sampeyan karo apa wae sing dibutuhake.

Hubungi kita