производители на порцелански мермерни плочки
Background Image

производители на порцелански мермерни плочки

Во втората половина на 2-та деценија на овој милениум, Rollza влезе во револуција во пазарот на производители на порцелански мермерни плочки. Со нашите футуристички визии и дизајнирање генијалци, трансформирање на технолошките средства, брендот веќе направи не само свој статус на национално ниво, туку исто така регистрираше значајно глобално присуство. Иновативен квалитет и исполнет со натоварена личност, порцеланските мермерни плочки со голем формат веќе создадоа бука во и надвор од азискиот потконтинент. Без разлика дали тоа е сертификација со врвен квалитет за индиски стандард или многу ласкава европска сертификација за осигурување на производи што брендот, за својот краток период, се искачи на несовладливи височини. Веќе на врвот на индискиот пазар, Ролза ги сврте погледите кон глобалната надмоќ. Извезувајќи во над 20 земји низ светот на 6 континенти, брендот веќе го разгори својот дострел и жедта сè уште не е заситена.

Светот ги отвори портите за порцелански мермерни плочки во сите земји и Ролза го има ногата по Пионер во извозот што се занимава со сите нации. Високо по својот плоден извоз во сите земји и заработувајќи зачудувачки критики од клиентите, ние дефинитивно се гордееме со нашите извозни односи и предвидуваме нови височини во наредната иднина.

Rollza маршира низ својата визија и мисија за иновации и експериментални техники и има револуционерен став и пристап кон достигнување на совршенство. Имитирајќи природни камења, нашиот мермер се наоѓа природно и се вклопува во секој простор, наменет за каква било цел.


Нашиот извоз на порцелански мермерни плочки

Ние нудиме извоз во две различни големини универзално функционални за сите видови на употреба и примена. Практичен, но иновативен дизајн доведе до нашата премиум линија на колекции на тенки и тенки порцелански мермери под Marbo Crust. Направени на полно тело со нано неоргански премаз заедно со стакло за полирање отпорно на абење со технологија на преклопување на застаклување, дизајнот, изгледот и чувството на плочките се оживуваат со најновиот развој на технологијата за печатење со инк-џет во 3D. Тенката и тенка порцеланска мермерна плочка доаѓа во различна завршница, што сигурно ќе ги сврти главите.

    

 

    

Примена на порцелански мермерни плочки

Ентериери за подови и Wallидови - тенки и тенки порцелански мермерни плочки обезбедуваат топлина, удобност и, за цел, инспирација и мотивација во станбен или деловен простор.

Големи архитектонски простори - според дизајнот, тенки и тенки порцелански мермерни плочки природно прифаќаат голем архитектонски простор, со оглед на сопствените својства на уметничкото дело, тие целосно се вклопуваат во просторот.

Надворешни фасади на згради - Без сомнение, природните камења и инженерните камења го наоѓаат своето вистинско место во фасадите. Како производ кој носи тешко и естетски дизајниран преден дел, тенкиот и тенок порцелански мермерен плочки се опиплив избор за предните структури. Не само што обезбедува минималистички, туку и вистински модерен изглед на вашата зграда.

 

Уверување на производот

Помина низ ригорозен и педантен процес на создавање, тенкиот и тенок порцелански мермерен плочки уверуваат дека
- Нашиот мермер има минимална апсорпција на вода според специфицирани ISO стандарди
- Тие се отпорни на мраз
- Отпорен на термички шок
- Со проширување на нулта влага
- И се целосно огноотпорни

Трансформација за функционален и повеќемиленичен начин на живот, Rollza не остави камења без да ви го испорача апсолутниот квалитет, што е најдобар технолошки и иновативен дизајн; проширување на нашите тенки и тенки порцелански мермерни плочки.

 

    

    

Зафати од нашите порцелански мермерни плочки:

- Отпорност на виткање: - создава подобар стоен &ид и под со издржливост во текот на целиот животен век на нашите плочки и трае особено во услови на тешки стапала
- Доказ за мраз: - својството на нашите го прави идеално за надворешна употреба.
- Отпорност на уво: - квалитетни причини за задржување на доволно триење за да се избегне звукот.
- Отпорност на дамка и гребење: - карактеристиките на нашите тенки и тенки порцелански мермерни плочки го прават издржлив и полесен за чистење и задржување на оригиналната извонредност секој пат.
- Термичко влијание: - Отпорот обезбедува тенок и тенок порцелански мермер за да толерира влијание на предмети што паѓаат врз него.
- Отпорност на лизгање: - сопственост на нашиот мермер обезбедува стабилност над истиот
- Хемиска отпорност: - карактеристиката дозволува мермерот да трае долго и да избегне каква било абење или абење поради употреба на странски агенси над неа.
- Лесно е да се инсталираат: - мермерите се многу погодни за составување.
- Еколошки: - влијанието на нашите тенки и тенки порцелански мермерни плочки е многу ефикасно постигнато со нашите практики во производството со употреба на помалку енергија и минимални минерални суровини, крајниот производ произведува само половина од количината на јаглерод од стандардното производство на порцелан.

Во Rollza сме посветени на инженерството на ограничувањата во производството на порцелански мермерни плочки и нивно носење до незамисливи височини.


Language:- polishpersianmyanmarmacedonianmaorilaolatinlithuanian

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS ?

Need help? Ready to Help you with Whatever you Need.

Contact Us